Kezdőlap Színes Betegnek mondta magát, meccsre ment valójában, ezért kirúgták

Betegnek mondta magát, meccsre ment valójában, ezért kirúgták

610
0

Utolsó pillanatban szerzett jeggyel kilátogatott a Wembleybe, másnap reggelre kirúgták a munkahelyéről. Szomorú sztori röviden!

Nina Farooqi  az utolsó pillanatban szerzett jegyet az Anglia – Dánia mérkőzésre, és hogy el is tudjon menni a találkozóra, azt hazudta munkahelyén, hogy beteg. Betelefonált, hogy rosszul van, aztán vonatra szállt, és elindult a meccsre. A stadionban nem hitte, hogy hatvanezer szurkoló között feltűnő lesz. Tévedett, ott van alább képen is. Főnöke is látta, ki is rúgta.

Farooqi balról a második ember:

A könyörtelen főnök azt nyilatkozta, nem volt más választása, mint kirúgni Farooqit, hiszen megszegte a munkaszerződését, fittyet hányt a cég által képviselt olyan értékekre, mint a becsületesség és a tisztesség. De hozzátette, hogy a mérkőzésre elengedte volna, ha tud róla. A kamerák, a közvetítés volt a hibás, simán megúszta volna.

“Ott voltunk a hírekben, az arcom a világ összes televízió-képernyőjén látható volt” – mesélte Nina Farooqi. Nyugodt volt, nem hitte hogy lebukott egészen a félidőig. Az első angol gól után olyan lelkesen ünnepelt a lelátó kapu mögötti részén, hogy az egyik kamera ráközelített. A szünetben pedig a telefonjára özönlöttek az üzenetek, hogy látták a tévében. Ekkor már tudta, hogy kirúgják. Jelenleg munkanélküli, de sok munkalehetőséget kapott!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org