Kezdőlap Foci Eb fogadások és bónuszok Négyen maradtak! Ki lesz a befutó?

Négyen maradtak! Ki lesz a befutó?

183
0

Lassan, de biztosan közeledik a július 11-i londoni finálé, amely meccs során megtudjuk, hogy a 2021-ben megrendezett foci Eb-nek ki lesz a győztese.

A fogadóirodáknál nem csak az iménti eseményre helyezhettünk el kisebb vagy nagyobb tétet, hanem pl. arra is, hogy kik lesznek a döntősök, ki lesz a gólkirály, kit neveznek ki a torna legjobb játékosának stb. stb.

A végső győzelmet tükröző ajánlatban Anglia áll az élen, sikerük csupán 2.50-es szorzón játszható, őket követi az olasz válogatott 3.25-ért, valamint Spanyolország 3.75-ért.

1992-ben Dánia nyerte az európai labdarúgó tornát, s aki most újra őket várja befutónak, az egy nagyszerű 10.00-s szorzón fogadhat rájuk.

Egy angol – olasz finálé 2.40-es szorzón játszható, az angol – spanyol 2.75-ön, míg egy spanyol – dán finálé 6.75-öt ér.

A torna legjobb játékosa címre a legesélyesebb az angol Raheem Sterling, akire 2.50-es szorzón fogadhatunk, őt követi a dán Simon Kjaer 6.00-ért.

A gólkirályi cím egyelőre a portugál Cristiano Ronaldo (5 gól) kezében van, viszont Harry Kane (3 gól) egy tökéletes produkció által átveheti a vezetést. Ha ezt megteszi, akkor a rá fogadók a tétük négyszeresét nyerik.

Ha még soha életedben nem fogadtál, de szeretnél, akkor ITT összegyűjtöttönk számodra egy pár hasznos tanácsot, hogy hogyan indulj el, s mire van szükséged.

A fogadási ajánlat böngészéséért kattints a nyilakra.

1Végső győztes ajánlat

2Finálé

3Végső helyezés

4Végső győztes kombináció

5Ki lesz a gólkirály?

6Legtöbb gólpassz

7Legjobb fiatal játékos

8Legtöbb gól (Anglia)

9Legtöbb gól (Olaszország)

10Raheem Sterling góljainak száma

11Harry Kane góljainak száma

12Gyerünk Borisz!