Kezdőlap Foci EB hírek Stanislav Cherchesov: Buta hibákat követtünk el, Belgium büntetett

Stanislav Cherchesov: Buta hibákat követtünk el, Belgium büntetett

17
0

Nem beszél a levegőbe a szövetségi kapitány, az orosz védelem meglehetősen összeszedetlennek tűnt. Egy olyan szintű válogatott, mint a belga, ezt pedig kihasználja. Így is történt, végül 3:0-ra nyert Belgium a B-csoport első fordulójában.

“Az eredmény igazságos, lehetett volna szorosabb, de sajnos buta hibákat követtünk el, és Belgium büntetett. Már negyedjére játszunk velük, és egyszer sem tudtuk legyőzni őket. Úgy játszottunk, ahogy elterveztük, de az egyéni tudás és hibák elkerülése kell ahhoz, hogy magas szinten játsszon egy csapat. Az egyéni hibák mindent megváltoztatnak” – mondta az orosz szövetségi kapitány.

Stanislav Cherchesov. Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com

“Nincs mit mondani, minden ott van az eredményjelzőn. Tervek szerint kezdtünk, aztán jöttek a labdavesztések. Ami nem tetszett, de a legjobban a játékosaim hozzáállásával nem voltam elégedett. Cseréltem is emiatt, hátha változik a helyzet” – fogalmazott kritikusan Stanislav Cherchesov.

“Jól kezdtünk, szerintem ha minden jól megy, akkor ez lehetett volna döntetlen. De aztán jöttek a buta hibák, amik mindent megváltoztattak. Onnan már nagyon nehéz lett volna visszajönni, főleg egy ilyen erős ellenféllel szemben” – Artem Dzyuba

B-csoport állása:

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Belgium 3 3 0 0 7:1 +6 9
Dánia 3 1 0 2 5:4 +1 3
Finnország 3 1 0 2 1:3 -2 3
Oroszország 3 1 0 2 2:7 -5 3

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org