Annál nem lesz nagyobb újdonság, hogy a 2020-as tornát egy évvel később rendezik meg, de emellett még lesznek olyan dolgok, amikre az Európa-bajnokságok történetében nem volt példa.

Korábban ha volt téves ítélet, és mi láttuk a tévén, akkor az téves ítélet maradt. Most ha látjuk a tévén, hogy rossz a bíró döntése, akkor életbe a lép a VAR, és úgy marad. A kétes megítélésű videóbírós rendszer az Euróba-bajnokságra is be fog törni, és minden bizonnyal borzolni fogja a nyári tornán a kedélyeket. Még nem teljesen kiforrt a technika, és sok esetben a szurkolók kifogásolhatónak tartják a VAR eredményét. Akárhogy is, lesz videóbíró!

A másik újdonság, hogy nincs egyértelmű házigazda. Nem az van, hogy két ország társ-rendezésben hozza össze az Eb-t, hanem komplett Európa színre lép. A tervezett helyszínekről írtunk korábban, lényegében elmondhatjuk, hogy Magyarország is szervező. Budapesten csoportmérkőzések és egy nyolcaddöntő lesz, hogy hány néző előtt, az még kérdéses, napról-napra is változhat az álláspont. A végjátékot London vitte el, ott kerül sor az elődöntőkre és a fináléra is.

Unibet exkluzív ajánlat: 10.000 Ft befizetési bónusz + 10.000 Ft ingyenes fogadás !
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org