Kezdőlap Elemzések Számok az elődöntők előtt

Számok az elődöntők előtt

682
0

Már rég nyaral és barnul a napon Nego, a magyar válogatott játékosa, aki mindezek ellenére még mindig a leggyorsabb játékos az Európa-bajnokságon. Hiába voltak azóta meccsek, csak Spinazzola ért a nyomába.

Holtversenyben a leggyorsabb, hiszen Spinazzola is hasított 33.8 km/h-val, de azért nem semmi, hogy a Európa legjobbjai nem tudják felülmúlni Nego sebességét. Mindeközben hatalmas munkabírásról tesz tanúbizonyságot Pedri, a spanyolok játékosa. Már 61 megtett kilométernél jár, ami meccsenként 10 kilométer feletti teljesítmény. De ez még nem minden!

Közel három gólt rúgtak átlagosan meccsenként, amit például a spanyol-svéd meccsen egészen biztosan nem éreztél. Borzalmas 90 perc volt, találatok nélkül. A mérkőzések végén nem születik sok gól, inkább a félidők elején, különösen a második játékrész elején, a szünetet követően. Az alábbi számokat elnézve, nem is gond, ha lemaradsz az első 45 percről, mert a második 45 perc hordozza az izgalmakat és fordulatokat magában.

Gólok terén holtversenyben vezet két már kiesett nemzet játékosa. Ronaldo a fotelből lehet gólkirály, és hát mindenre lehet fogadni manapság, még erre is! Mozog a szorzó, jelenleg úgy néz ki, hogy közel triplázót érhet, ha a portugál az élen marad, a csehek büszkeségével, Schickkel együtt. A gólpasszok terén is egy már kiesett válogatott képviselője vezet, Zuber 4-szer hozta kihagyhatatlan helyzetbe társait, ezzel megelőzi Shawt és Hojbjerget, akik épp egymással néznek szembe az Anglia – Dánia elődöntőn.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org