Elképzelhető még az is, hogy Willi visszavonulásakor is a Licspe játékosa lesz, nyilatkozta még áprilisban a Nemzeti Sportnak a magyar válogatott középső védője.

A kérdés azért merült fel, mert 2025-ig hosszabbította meg szerződését a 28 éves játékos, akinek édesanyja német, míg édesapja magyar, így is volt egy ideig kérdéses, mely válogatott mellett dönt. De hogyan lett Willi? “Szüleim a magyar Vilmos és a német Thomas keresztnevet választották nekem, ez szerepelt az irataimban. Miután elváltak, Németországban maradtam édesanyámmal, aki a keresztnevemet németesebbre változtatta, így lettem Willi. A papírjaimon most Willi Thomas Orbán szerepel” – mesélte a Lipcse focistája.

Nagyon várja már a nyári kontinensviadalt, annak pedig örült, hogy a világon kialakult helyzet ellenére, sok néző előtt léphetnek majd pályára. “Örültem, hogy az MLSZ a lehető legtöbb néző előtt szeretné megtartani a meccseket. Nem tudom ez hány szurkolót jelent, természetesen a biztonság és az egészség a legfontosabb. De biztos, hogy pályafutásom legszebb pillanata lesz, mikor több tízezer szurkoló előtt képviselhetem Magyarországot az Európa-bajnokságon”.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org