Kezdőlap Magyar válogatott Marco Rossi: Javult a játékunk a Ciprus elleni meccs óta

Marco Rossi: Javult a játékunk a Ciprus elleni meccs óta

24
0

Ha az eredményt nézzük, megkérdőjelezhetőek a kapitány mondatai. Amit viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezek nem tétmeccsek voltak, nem számított ki nyeri, és még csak az sem volt szempont, hogy látványosan játszunk. Ez gyakorlás, meccshelyzetben!

“Nagy lépést tettünk előre az előző mérkőzéshez képest, még ha az eredmény el is maradt a múlt hetitől. Viszont ismét kapott gól nélkül zártunk, és tizenegy mérkőzésesre nőtt a veretlenségi sorozatunk. Az Európa-bajnokságon azonban másfajta mérkőzésre számíthatunk, és más taktikát is kell követnünk, mint az előző két találkozón. Azt fogjuk játszani, amit a mostani ellenfelektől láthattunk, vagyis stabil védekezésre építve várjuk a lehetőséget a kontrákra” – értékelt Marco Rossi.

Marco Rossi. Fotó: MLSZ.hu

“A mai teljesítményünkkel kapcsolatban semmilyen szemrehányást nem tehetek a játékosoknak, a hozzáállásunk nagyszerű volt, emellett működtek az eltervezett taktikai elemek, jól támadtuk le az ellenfelet, és megfelelőek voltak az átmeneteink is. A befejezéseknél azonban volt hiányérzetem, sokszor hiányzott a minőség a játékunkból, ebből a szempontból hasznos lett volna, ha számíthatunk Sallai Roland játékára. Nagy büszkeséggel tölt el a hosszú veretlenségi szériánk, és számomra ez a legfontosabb a munkámban, ahhoz, hogy ez a széria történelmi legyen, pontot kell szereznünk a portugálok ellen” – mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

“Ami az új kerettagok teljesítményét illeti, beigazolódtak azok a várakozásaim, amelyek megvoltak már a felkészülési mérkőzések előtt is. Aki a legjobb benyomást tette rám azok közül, akik eddig nem voltak meghatározó játékosok, az Schäfer András, ő bizonyította, hogy nyugodt szívvel jelölhetem a kezdőcsapatba az Eb-mérkőzéseken. Tetszett Kecskés Ákos és Varga Kevin játéka is. Amikor az Eb-mérkőzésekre felküldöm a kezdőcsapatot, akkor több szempontból is mérlegelem a lehetőségeket, és persze az ellenfél játékosai is meghatározzák majd, hogy kiket küldök pályára” – vélekedett Rossi.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét