Kezdőlap Magyar válogatott Portugál kapitány: Nem emlékszem ilyen nehéz csoportra

Portugál kapitány: Nem emlékszem ilyen nehéz csoportra

308
0

Fernando Santos szövetségi kapitány az F-csoport kapcsán arról beszélt, nem feltétlenül tartja igazságosnak a néhány nap múlva kezdődő torna lebonyolítását, és ilyen nehéz kvartettre nem is emlékszik, hogy valaha az Európba-bajnokságok történetében.

“Esélyegyenlőség volt a rendezésnél, efelől semmi kétségem. Az UEFA ezt szerette volna megvalósítani, úgy gondolták jó ötlet, az országok meg persze benne voltak. A hazai közegnek fontos szerepe van, eddig egy vagy esetleg kettő kedvezményezett volt, akik otthon játszottak. De most 11 házigazdánk lesz, nekik lesz előnyük a többiekkel szemben.Sajátjaik előtt játszhatnak” – mondta Fernando Santos, annyiban tévedett, hogy például Románia szervező, de nem résztvevő.

Fernando Santos (Fotó: Review News / Shutterstock.com)

Nincs megelégedve a csoportbeosztással sem, mindez azért furcsa, mert korábban egészen magabiztos volt a végső sikerben. A csoportra, amelyben a magyar válogatott is szerepel, külön kitért. “A mi csoportunkban Portugália és Franciaország csak idegenben fog játszani. Magyarországnak két meccse hazai, a németek pedig csak otthon lesznek. Az egyenes kiesés szakaszról meg már ne is beszéljünk” – bosszankodott a kapitány.

“Borzasztó nehéz a csoportunk. Még mindig nem értem, hogy ez a három válogatott (német, portugál és francia) hogy kerülhetett össze. Számomra teljesen felfoghatatlan. Nem is emlékszem hasonlóra” – mondta az Eb halálcsoportjáról Santos. Azért lehet jobban jár, ha Magyarországot sem írja le teljesen, mert legutóbb voltak ebből izgalmas percei, amikor újra és újra vezetést szereztünk a 3:3-ra végződő csoportmeccsen.

Dátum Hazai Eredmény / Óra Vendég H D V
jún 4. Spanyolország 0 - 0 Portugália 2.25 3.25 3.20
jún 9. Portugália 4 - 0 Izrael 1.14 7.50 17.00

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét