Kezdőlap Foci Eb 2021 Budapesten Sűríti járatait a BKK az Európa-bajnokság miatt

Sűríti járatait a BKK az Európa-bajnokság miatt

36
0

Nagyobb lesz a tömeg és ezáltal a forgalom a budapesti mérkőzések miatt, amire kizárólag karszalaggal lehet bemenni, ezért sűríti egyes járatait és mobil értékesítőhelyeket üzemeltet a labdarúgó-Európa-bajnokság idején a Budapesti Közlekedési Központ (ismertebb nevén BKK), tudatták egy közleményben az MTI-vel.

Egy hónapig tart majd a torna, ehhez kapcsolódóan megnyílik a városligeti műjégpályánál a Szurkolói zóna kivetítőkkel, büfékkel és fellépőkkel is. Ha minden igaz, ott egyszerre 11 ezer focirajongó követheti majd az eseményeket. A helyszín 31 napon keresztül lesz nyitva, délelőtt 11 órától az aznapi utolsó mérkőzés után egy órával, illetve szünnapon pedig 22 óráig lesz nyitva. A BKK arra hívta fel a figyelmet, hogy a Hősök teréhez közeli Városliget könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel, gyalog vagy kerékpárral. Parkoló azonban nem tartozik a Szurkolói zónához, ezért autóval nem érdemes menni.

A kisföldalatti meccsnapon a mérkőzések miatt a késő esti időszakban nyújtott üzemidővel, a szokásosnál sűrűbben közlekedik. Tényleg sokan lesznek, érdemes felkészülni, hasznos tanácsokat is adtunk korábban. Annyira figyelmesek lesznek, hogy a kieséses szakasz meccsnapjain, hosszabbítás vagy tizenegyes párbaj esetén a földalatti a lefújáshoz igazodva jár. A Szurkolói zóna bejáratához közel is lehet jegyet, bérletet venni, meccsnapokon 15 és 23 óra között nyitva tartó mobil értékesítési pont lesz az Olof Palme sétányon.

Négy mérkőzést játszanak majd az Európa-bajnokság alatt a Puskás Arénában, ezek idősorrendben: június 15-én a Magyarország-Portugália, június 19-én a Magyarország-Franciaország, június 23-án a Portugália-Franciaország csoportmeccset, június 27-én pedig egy nyolcaddöntőt. A stadiont közösségi közlekedéssel, illetve gyalog lehet könnyebben megközelíteni, a rendezvény idején a Puskás Arénánál nem lesz parkolási lehetőség, továbbá a környéken útlezárásokra kell számítani – olvasható a BKK közleményében.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org