Kezdőlap Magyar válogatott Stábunk a franciák győzelmére tippel, de mi van a Heinekennel?

Stábunk a franciák győzelmére tippel, de mi van a Heinekennel?

89
1

Egy virtuális körasztalnál a teljes szerkesztőség hosszas órákig folytatott megbeszélése alapján teljesen egyértelmű, hogy Franciaország nyeri az Európa-bajnokságot és Magyarország egyetlen pontot szerez a csoportkörben. Sör is fontos kérdés volt!

Leképezzük a társadalmat, hiába vagyunk csak 11-en. Nem viccelek, figyeld: vicceskedő nem vicces férfi (ez vagyok én), modern instás nő, számtechguru, széles tudású megmondóember, menedzser vagy épp pókeres. Ugye! Ez egy reprezentatív felmérés, amiből az jön ki, hogy a franciák nyerik a tornát. Voltak kósza tippek Angliára, meg az évek óta FIFA-ranglista első, de világeseményeken beégő Belgiumra. Ez evidencia, nem csak mi, a világ többsége is ezt gondolja. Az Unibet kínálatában ez közel hatszoros pénzt ér, a cikkírás pillanatában.

Legfontosabb kérdés, a sör!

Én írtam egy cikket arról, hogy mit lehet és mit nem lehet bevinni a stadionba az Európa-bajnokság alatt, de szerintem lesz ott pia bőven, jó áron. Néhány válasz a felmérésünkben a sörröl: nem megengedett a stadionon belül, Nagybányai (akarom mondani Kőbányai) vagy épp valamilyen alkoholmentes fos. Ezek nem tőlem származnak, én a szabályok tudatában simán szavaztam a Heinekenre. Amióta Jennifer Aniston nem érte fel az utolsó két Heinekent, azóta nálam a sör ezt az egyetlen márkát jelenti, és templomokban, temetéseken, illetve múzeumokban is engedném a fogyasztását.

Mi lesz a balsorsos magyarokkal?

Majdnem balsoros magyarokat írtam, elnézést keresztény elvtársaim. Halálcsoportba kerültünk, ha kiesünk, nehéz volt a kvartett, ha továbbjutunk csoda. Ez marketing és magyar média (értsd: Nemzeti Sport) szempontból win-win szituáció. Stábunk többsége 1 pontot vár a magyar válogatottól, ez az jelenti, hogy döntetlent fogunk elérni Franciaország, Németország vagy Portugália ellen. Voltak merész tippek 3 és 4 pontra, ők a meeting során túl sok cherry-s bonbont ettek.

Mire lesz elég az egy pont?

Szóval van egy pontunk, ami kevésnek tűnhet, de ugye a tabellák harmadik helyén álló csapatai közül is néhány továbbjut. Mi úgy gondoljuk, hogy itt nem lesz továbbjutás. A halálcsoport halálos áldozatai mi leszünk. Volt aki nyolcaddöntőre tippelt, de lehet ő volt az egyik cherry-s bonbonevő, vagy lehet neki lesz igaza? Tippjátékok terén ezzel bőven lehet aratni, mert az országos nagy többség úgy nézem inkább csoportkörös kiesést vár, mintsem továbbjutást.

Magyar srácok célba lőnek ott nincs hiba!

A magyar válogatott az utóbbi időkben szerez gólt, erre nem lehet panasz. Jogos volt a kérdés mélyen tisztelt és hőn szeretett Főnökünktől (egyesek szerint Escobar), hogy hány gólt rúgnak Marco Rossi behívott fiai. Én kettő mellett döntöttem, a többiek 5 és 3 gólra tippelnek. Személy szerint egy franciák elleni becsületgólra gondolok, illetve a megfáradt németek elleni döntetlen során egyre, tehát az OPTA nekünk adott 0.1%-a ellenére, azt tippelem, megcsípjük a fritzeket 1:1-es döntetlenre.

Magyarország menetrendje a 2021-es foci Eb-n:

Dátum Hazai Eredmény / Óra Vendég Helyszín TV
jún 15.
hun
18:00
por
Budapest
Puskás Aréna
M4
jún 19.
hun
15:00
fra
Budapest
Puskás Aréna
M4
jún 23.
ger
21:00
hun
München
Allianz Aréna
M4

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

1 hozzászólás

  1. Jó kis cikk. Tetszik a kis diagramokkal spékelt reprezentatív és szakértői felmérés! Szerintem is közel jár a valósághoz az eredmény! Kb. 2-3 magyar gólt várok én is de a pontot és a Portugál csapat ellen várom amikor még csúcson van a harci kedv az erő és koncentráció… és talán az első meccsen még nem pörög a portugál gépezet… Remélem B. Fernandes és CR. még nem lesznek csúcsformában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét