Kezdőlap Foci EB hírek Tippelj a foci Eb eseményeire és akár 300.000 forintot is nyerhetsz!

Tippelj a foci Eb eseményeire és akár 300.000 forintot is nyerhetsz!

194
0

Te már tudod, hogy kik lesznek a csoportgyőztesek, ki végez a második, illetve harmadik helyen, illetve fejedben már többször is lepörgött a nyári labdarúgó Európa-bajnokság forgatókönyve? Vagy csak egyszerűen szeretsz játszani, tippelni ingyen?

Akkor jó helyen jársz, ugyanis elindult az “EB Győztes” játékunk melyben pontosan a fenti kérdésekre keressük a válaszokat.

A kontinensviadal nyitómérkőzésének első sípszójáig beküldheted a tippsorod, mely által nem csak izgalmasabbá teheted ezt a remek sporteseményt, hanem még valós pénznyereményben is részesülhetsz, amennyiben az élen zárod a versenyt. Sőt, ha minden a te forgatókönyved szerint történik, akkor irány a Balaton, zsebedben extra 300.000 forinttal. Abból sok fagyit vásárolhatsz, sőt, még egy jó kis partit is szervezhetsz, de csak óvatosan.

Viszont ha valahol tévedés lép fel a rendszerbe, s nem pont úgy alakul, ahogy megálmodtad, akkor se csüggedj, ugyanis az első három helyezett értékes pénznyereményben részesül. Például ha az élen végzed a versenyt (de nincs telitalálatod), akkor 30.000 forint nyersz, másoddikként 20.000 forintot, harmadikként meg 10.000 forintért vásárolhatsz Sopronit (ingyen reklám) a nyáron.

Hogyha az elején véletlenül átugortad, akkor megismételjük: ingyenes a részvétel, mindössze regisztrálnod kell fórumunkon, ami ugyancsak nem kerül semmibe.

A tippsorod akár regisztrációd után beküldheted az EB Győztes játékunk felületén, de akár később (a nyitómérkőzésig) is megteheted. Akkor tartsunk egy kis összefoglalót a végén:

  1. Előbb regisztrálj, majd küldd be a tippsorod
  2. Szurkolj, hogy álmaid forgatókönyve megvalósuljon.
  3. Élvezd a nyarat (akár 300.000 forint extrával a tarsolyodban)

Nyeremények:

  • JACKPOT: 300 000 Ft
  • 1.hely: 30 000 Ft
  • 2.hely: 20 000 Ft
  • 3.hely: 10 000 Ft

A nyeremények utalásakor több lehetőség közül választhatsz: Revolut, Paypal, Skrill, Neteller.

Az utólagos kellemetlenségek elkerüléséért OLVASD EL A JÁTÉK SZABÁLYZATÁT! És ezt nem kisbetűkkel írtuk.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org