Kezdőlap Színes Nagy Ádám bajuszának újabb rejtélyes fejezete

Nagy Ádám bajuszának újabb rejtélyes fejezete

18
0

Petőfi Sándor útjára lépett a magyar válogatott játékosa, és egy körszakáll, illetve bajusz növesztésével valamiért a trollok célkeresztjébe került. Vajon miattuk vágta le?

Mindenféle testszőrzet lassítja a gyorsaságot, ezt nem én találtak ki, Cristiano Ronaldo mondta egyszer arról, miért nem növeszt manapság oly divatos szakállat. Talán ezért is van ennyi rekordja akár az Európa-bajnokságokon is. Ha viccelt, ha nem, Nagy Ádám körül egészen érdeke felhajtás kezdett kialakulni, mert egy teljesen átlagos külsőt hozott össze magának, amit az alábbi képen is láthatunk. De az internet népének troll osztálya rászállt, és poénforrásnak gondolta. Haha.

Telki, 2021. május 18.
Nagy Ádám a részben budapesti rendezésû Európa-bajnokságra készülõ magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzõközpontban 2021. május 18-án.
MTI/Szigetváry Zsolt

Addig fajult a sztori, hogy még az M4 is rákérdezett, ami bántóan nagy troll-hatásról teszt tanúbizonyságot. Már eleve, hogy ez komoly kérdésként felmerült egy magyar állami televíziónál. A kérdésre választ kaptak az érdeklődők, ha voltak egyáltalán. Nagy Ádámnak fia született, ezért a közös fotók miatt egy szolidabb külsőre váltott. A rejtély tehát lezárulhatott volna ennyivel, de Ádám kilátásba helyezte az alábbi videóban, hogy egy hetyke bajuszra még van lehetőség. Az ügyet követjük, minden friss információt közzéteszünk!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét