Kezdőlap Magyar válogatott Bogdán Ádám ott lesz az Európa-bajnokságon, ami egy álom számára

Bogdán Ádám ott lesz az Európa-bajnokságon, ami egy álom számára

11
0

Hosszú idő után újra a válogatottban kapott szerepet Bogdán Ádám. A szezon végén a Ferencvárosban is lehetőséget kapó Bogdán Ádám legutóbb öt éve védte a magyar hálót, Horvátország ellen.

Interjút is adott a gól nélküli döntetlennel záruló, írek elleni felkészülési mérkőzést követően az M4 Sport tv-csatornának. „Nem egyszerű kapusként mérkőzés közben beállni, de ezt csak nagyon zárójeles mondat, rettentő boldog vagyok, hogy növelni tudtam válogatott mérkőzéseim számát” – mondta a lefújást követően.

Bogdán Ádám (MTI Fotó: Illyés Tibor)

“Egészen hihetetlen hogy öt év eltelt az utolsó válogatott mérkőzésem óta. Az utóbbi egy-két hónapban egy nagyon jó hullámon vagyok, nagyon boldoggá tesz, hogy így alakult, rendkívül jó közösségbe kerültem a Ferencvárosban és a válogatottban is, élvezem minden percét, hogy újra pályára léphettem címeres mezben és megyünk egy hazai rendezésű Eb-re, erről álmodtam gyerekkoromban és ez most megvalósul.”

“Ciprus és Írország ellen Bemelegítő mérkőzések voltak nekünk és a szurkolóknak is, meg kell őrizni, ami most köztünk van, ez most egy nagyon örömteli állapot, ezért rengeteg küzdünk a csapattal, a szurkolóknak rengeteget köszönhetünk, majdnem be tudták gyötörni a győztes gólt. Továbbra is így kell játszanunk és küzdenünk, hogy megháláljuk azt a bizalmat, amit a szurkolóinktól kapunk már nagyon-nagyon régóta.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét